Electrolux EOC5951AAX Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
Vepřové
Druh masa Množství
Funkce trou‐
by
Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Plec / Krkovice /
Kýta v celku
1 - 1,5 kg Turbo gril 1 160 - 180 90 - 120
Kotlety / Žebírka 1 - 1,5 kg Turbo gril 1 170 - 180 60 - 90
Sekaná 750 g - 1 kg Turbo gril 1 160 - 170 50 - 60
Vepřové koleno
(předvařené)
750 g - 1 kg Turbo gril 1 150 - 170 90 - 120
Telecí
Druh masa Množství Funkce trou‐
by
Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Telecí peče‐
1 kg Turbo gril 1 160 - 180 90 - 120
Telecí koleno 1,5 - 2 kg Turbo gril 1 160 - 180 120 - 150
Jehněčí
Druh masa Množství Funkce trou‐
by
Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Jehněčí kýta /
Jehněčí pe
čeně
1 - 1,5 kg Turbo gril 1 150 - 170 100 - 120
Jehněčí hřbet 1 - 1,5 kg Turbo gril 1 160 - 180 40 - 60
Zvěřina
Druh masa Množst Funkce trou‐
by
Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Zaječí hřbet /
stehno
až 1 kg Vrchní a
spodní ohřev
1
230
1)
30 - 40
Hřbet z vyso‐
ké zvěře
1,5 - 2 kg Vrchní a
spodní ohřev
1 210 - 220 35 - 40
Kýta z vysoké
zvěře
1,5 - 2 kg Vrchní a
spodní ohřev
1 180 - 200 60 - 90
1)
Předehřejte troubu.
Drůbež
Druh masa Množství Funkce trou‐
by
Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Kusy drůbeže 200 - 250 g
každý
Turbo gril 1 200 - 220 30 - 50
Půlka kuřete 400 - 500 g
každý
Turbo gril 1 190 - 210 35 - 50
ČESKY 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře