Electrolux EOB9956VAX Uživatelský manuál Strana 54

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 53
Jelo Količina
(kg)
Funkce Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Teleća kol‐
jenica
1.5 - 2 Turbo roštilj 160 - 180 120 - 150 1
Janjetina
Jelo Količina
(kg)
Funkce Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Janjeći but /
janjeće pe‐
čenje
1 - 1.5 Turbo roštilj 150 - 170 100 - 120 1
Zečji hrbat 1 - 1.5 Turbo roštilj 160 - 180 40 - 60 1
Divljač
Jelo Množství Funkce Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Zečji hrbat /
Zečji but
do 1 kg Turbo roštilj
180 - 200
1)
35 - 55 1
Srneći hrbat 1,5 - 2 kg Gornji/donji
grijač
180 - 200 60 - 90 1
Srneći but 1,5 - 2 kg Gornji/donji
grijač
180 - 200 60 - 90 1
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Perad
Jelo Množství Funkce Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Perad u ko‐
madima
po 200 - 250
g
Turbo roštilj 200 - 220 30 - 50 1
Pola pileta po 400 - 500
g
Turbo roštilj 190 - 210 40 - 50 1
Pile, mlada
kokoš
1 - 1,5 kg Turbo roštilj 190 - 210 50 - 70 1
Patka 1,5 - 2 kg Turbo roštilj 180 - 200 80 - 100 1
Guska 3,5 - 5 kg Turbo roštilj 160 - 180 120 - 180 1
Purica 2,5 - 3,5 kg Turbo roštilj 160 - 180 120 - 150 1
Purica 4 - 6 kg Turbo roštilj 140 - 160 150 - 240 1
Riba, cijela (na pari)
Jelo Količina
(kg)
Funkce Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Riba, cijela 1 - 1.5 Turbo roštilj 180 - 200 30 - 50 1
www.electrolux.com54
Zobrazit stránku 53
1 2 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře