
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre Voda v
nádržke
na vodu
(ml)
Karfiol, vcelku 96 35 - 45 2 600
Karfiol, ruž‐
ičky
96 25 - 30 2 500
Brokolica, ce‐
lá
96 30 - 40 2 550
Brokolica,
ružičky
96 20 - 25 2 400
Huby krájané
na plátky
96 15 - 20 2 400
Hrášok 96 20 - 25 2 450
Fenikel 96 35 - 45 2 600
Mrkva 96 35 - 45 2 600
Kaleráb, prúž‐
ky
96 30 - 40 2 550
Paprika, prúž‐
ky
96 20 - 25 2 400
Pór, krúžky 96 25 - 35 2 500
Zelené fazuľ‐
ky
96 35 - 45 2 550
Valeriánka
poľná, ružičky
96 20 - 25 2 450
Ružičkový kel 96 30 - 40 2 550
Červená repa 96 70 - 90 2 800 +
400
Hadomor
španielsky
96 35 - 45 2 600
Zeler, kocky 96 25 - 35 2 500
Špargľa, zele‐
ná
96 25 - 35 2 500
Špargľa, biela 96 35 - 45 2 600
Špenát 96 15 2 350
Zapekané
paradajky
96 15 2 350
Biela fazuľa 96 30 - 40 2 500
SLOVENSKY 23
Komentáře k této Příručce