Electrolux EOB5351AOX Uživatelský manuál Strana 26

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 25
Jídlo Teplota (°C) Čas (hod)
Papriky 60 - 70 5 - 6
Zelenina do polévky 60 - 70 5 - 6
Houby 50 - 60 6 - 8
Byliny 40 - 50 2 - 3
Ovoce
Jídlo Teplota (°C) Čas (hod) Poloha roštu
Jedna poloha Dvě polohy
Švestky 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Meruňky 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jablečné plátky 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hrušky 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
9.17 Tabulka Pečicí sonda
Hovězí Teplota středu pokrmu (°C)
Nepropečený Středně Pro‐
pečené
Dobře propeče‐
Hovězí pečeně 45 60 70
Hovězí svíčková 45 60 70
Hovězí Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Pro‐
pečené
Více
Sekaná 80 83 86
Vepřové Teplota středu pokrmu (°C)
Méně Středně Pro‐
pečené
Více
Šunka,
Pečeně
80 84 88
Kotleta (hřbet),
Uzená vepřová kýta,
Uzená kýta, pošírovaná
75 78 82
www.electrolux.com26
Zobrazit stránku 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře