Electrolux EOA5751AAX Uživatelský manuál Strana 31

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 30
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Filet / Steak z nízkého roštěnce: dobře prope‐
čené
70 - 75
Vepřové
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Vepřová plec / kýta / krkovice 80 - 82
Vepřové kotlety (hřbet), uzené vepřové maso 75 - 80
Sekaná 75 - 80
Telecí
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Telecí pečeně 75 - 80
Telecí koleno 85 - 90
Skopové / Jehněčí
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Skopová kýta 80 - 85
Skopový hřbet 80 - 85
Jehněčí pečeně / Jehněčí kýta 70 - 75
Zvěřina
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Zaječí hřbet 70 - 75
Zaječí stehno 70 - 75
Celý zajíc 70 - 75
Hřbet z vysoké zvěře 70 - 75
Kýta z vysoké zvěře 70 - 75
Ryby
Jídlo Teplota středu pokrmu °C
Losos 65 - 70
Pstruhovité ryby 65 - 70
12. ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA
UPOZORNĚNÍ
Viz kapitoly o bezpečnosti.
Poznámky k čištění:
Přední stranu spotřebiče otřete měkkým
hadříkem namočeným v roztoku teplé vody a
mycího prostředku.
ČESKY 31
Zobrazit stránku 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře