Electrolux EOC5956AOX Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
Kategorija hrane Jelo
Meso Govedina
Pirjana
Kunić
But (1 - 1,5 kg)
Hrbat
Hrbat (do 1 kg)
Janjetina
But (1 - 1,5 kg)
Pirjana
Hrbat (1 - 1,5 kg)
But, srednje pečen
But, srednje pečen (do
2 kg)
Mesna štruca (750 – 1.000
g)
Svinjetina
Rolana šunka (1 - 1,5
kg)
Koljenica, predkuhana
Rebra
Rebra
Vratina (1 - 1,5 kg)
Pečenje
Lopatica (1 - 1,5 kg)
Dimljena svinjska rebra (do
1,5 kg)
Goveđe pečenje
Srednje pečeno
Srednje pečeno
Slabo pečeno
Slabo pečeno
Dobro pečeno
Dobro pečeno
Pečenje
Skandinavska govedina
Srednje pečeno
Slabo pečeno
Dobro pečeno
Svinjska rebra (1,5 - 2 kg)
Teletina
Koljenica (1,5 - 2 kg)
Rebra
Pečenje
Srnetina
But (1,5 - 2 kg)
Hrbat (1,5 - 2 kg)
Jela iz pećnice Lasagne
Lasagne, smrznute
Zapečena tjestenina
Zapečeni krumpir
Slatka jela
Zapečeno povrće
Pizza, pita i quiche Baguette s topljenim sirom
Flammkuchen
Pizza
Američka, smrznuta
Hladna
Dodatni nadjev
Smrznuto
Snack, smrznuta
Tanka kora
Quiche Lorraine
Pikantna torta
HRVATSKI 23
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře