
electrolux 33
Uvedené èasy jsou pouze orientaèní, protože se
mohou mìnit podle velikosti jídla a množství.
Horký vzduch a Horká pára Bio
pokraèování
Pomocí kombinace funkcí Horký vzduch a
Horká pára Bio je možné postupnì a pøi
Horká pára Bio pak dohromady pøipravit
v troubì maso, zeleninu a pøílohu, aby je bylo
možné podávat souèasnì.
• Maso upeète pomocí funkce trouby
Horký vzduch .
• Pøipravenou zeleninu a pøílohy vložte v
žáruvzdorné nádobì k peèení do trouby.
• Zapnìte funkci Horká pára Bio a
dokonèete pøípravu všech druhù jídla
dohromady.
3 Aby bylo možné zapnout funkci Horká
pára Bio , musí být trouba ochlazená
na asi 80°C. Dveøe trouby pøivøete až k
první zarážce na asi 15 min., aby se
rychleji ochladila.
Tabulka Horký vzduch a Horká pára Bio pokraèování
Uvedené èasy a teploty jsou pouze orientaèní,
protože se mohou mìnit podle velikosti jídla a
množství.
Teplota jádra masa pøed pøepnutím na Horká pára
Bio by mìla být 60-63°C.
Puding / Flan v šálcích 500 85 2 25-35
Vajeèná zaváøka 500 85 2 25-35
Kynutý mouèník 500 85 2 30-35
Vejce, namìkko 200 96 2 8-12
Vejce, na hnilièku 200 96 2 10-15
Vejce, natvrdo 200 96 2 15-20
Druh potravin
Horká pára Bio
Množství vody do
zásobníku na
vodu
ml
Teplota
°C
Úroveò
drážek
Èas v
min.
Druh potravin
Horký vzduch
Horká pára Bio
množství vody max. 650ml
Tepl.
ve °C
Maso
èas v min.
Maso a
pøílohy
èas v min.
Úroveò
drážek
Hovìzí peèenì 1 kg
rùžièková kapusta, polenta
180 60-70 40-50
1
3
Vepøová peèenì 1 kg,
brambory, zelenina,
omáèka k peèeni
180 60-70 30-40
1
3
Telecí peèenì 1 kg,
rýže, zelenina
180 50-60 30-40
1
3
Komentáře k této Příručce