
18
Pokyny pro zkuöebny
Testov·nÌ ve shodÏ s normou EN 60704 je prov·dÏno s plnou myËkou a za pouûitÌ mycÌho programu ( viz tabulka "MycÌ programy").
Testov·nÌ ve shodÏ s normou EN 50242 musÌ b˝t prov·dÏno s naplnÏn˝m z·sobnÌkem soli a leötÌcÌho prost¯edku a za pouûitÌ
mycÌho programu (viz tabulka "MycÌ programy").
Drû·k na hrnky: pozice A
Uspo¯·d·nÌ ve spodnÌm koöi
Uspo¯·d·nÌ ve vrchnÌm koöi
bez menöÌch misek
a sal·tovÈ mÌsy
Uspo¯·d·nÌ v koöÌku na noûe
Uspo¯·d·nÌ v koöÌku na p¯Ìbory
s mal˝mi miskami a sal·tovou
mÌsou
9 standardnÌch jÌdelnÌch souprav
pozice 4 ( Typ III)
5 g + 20 g (typ B)
N·plÚ:
NastavenÌ d·vkov·nÌ leötÌcÌho prost¯edku:
MnoûstvÌ mycÌho prost¯edku:
Komentáře k této Příručce