Electrolux EOC6851AOX Uživatelský manuál Strana 36

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 35
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Goveja pe‐
čenka - do‐
bro zapeče‐
na, 1 kg
190 65 - 75
Uporabite drugi položaj rešetk.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Jagnjetina,
stegno, 1
kg
175 110 - 130
Piščanec,
cel, 1 kg
200 55 - 65
Puran, cel,
4 kg
170 180 - 240
Raca, cela,
2 - 2,5 kg
170 - 180 120 - 150
Zajec, raz‐
rezan na
kose
170 - 180 60 - 90
Uporabite prvi položaj rešetk.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Gos, cela,
3 kg
160 - 170 150 - 200
Ribe
Uporabite drugi položaj rešetk.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Postrv, 3 -
4 ribe, 1,5
kg
180 25 - 35
Tuna, 4 - 6
filetov, 1,2
kg
175 35 - 50
Oslič 200 20 - 30
Pogrevanje s paro
Jed pogrejte na krožniku.
Pečico 10 minut predhodno segrevajte.
Uporabite drugi položaj rešetk.
Jed Tempera‐
tura (°C)
Čas (min.)
Mesni zvit‐
ki/Gratin
15 - 25
Testenine
in omaka
10 - 15
Priloge
(npr. riž,
krompir, te‐
stenine)
10 - 15
Jedi za na
en krožnik
10 - 15
Meso 10 - 15
Zelenjava 10 - 15
11.12 Priprava v modelu za
peko dietetičnih jedi
Uporabite funkcijo:Vroči zrak + Parno.
Zelenjava
Uporabite drugi položaj rešetk.
Nastavite temperaturo na 130 °C.
Jed Čas (min.)
Brokoli, cvetki 20 - 25
Jajčevec 15 - 20
Cvetača, cvetki 25 - 30
Paradižnik 15
Beli beluši 25 - 35
Zeleni beluši 35 - 45
Bučka, narezana 20 - 25
Korenje 35 - 40
Koromač 30 - 35
Koleraba 25 - 30
Trakovi paprike 20 - 25
Rezine zelene 30 - 35
www.electrolux.com36
Zobrazit stránku 35
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře