Electrolux EOB8857AOX Uživatelský manuál Strana 42

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 41
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (h) Položaj rešetke
1 položaj 2 položaja
Ukiseljeno po‐
vrće
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Gljive 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Začinsko bilje 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Voće
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (h) Položaj rešetke
1 položaj 2 položaja
Šljive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabuke izreza‐
ne na ploške
60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Kruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.23 Pečenje kruha
Prethodno zagrijavanje se ne
preporučuje.
Jelo Temperatura (°C) Vrijeme (min) Položaj rešetke
Bijeli kruh 170 - 190 40 - 60 2
Baguette 200 - 220 35 - 45 2
Brioš 180 - 200 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Raženi kruh 170 - 190 50 - 70 2
Crni kruh 170 - 190 50 - 70 2
Kruh od cjelovitog
zrna
170 - 190 40 - 60 2
Peciva 190 - 210 20 - 35 2
11.24 Senzor za hranutablica
Govedina Temperatura jezgre hrane (°C)
Slabo pečeno Srednje pe‐
čeno
Dobro pečeno
Goveđe pečenje 45 60 70
www.electrolux.com42
Zobrazit stránku 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře