Electrolux EOB5851AOX Uživatelský manuál Strana 34

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 33
Svinjina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Pleče/Šunka/Vrat 80 - 82
Kotlet (hrbet)/Prekajena svinjska ledvena
pečenka
75 - 80
Mesna štruca 75 - 80
Teletina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Pečena teletina 75 - 80
Telečja krača 85 - 90
Ovčetina/jagnjetina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Ovčje stegno 80 - 85
Ovčji hrbet 80 - 85
Pečena jagnjetina/Jagnje-stegno 70 - 75
Divjačina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Zajčji hrbet 70 - 75
Zajčje stegno 70 - 75
Cel zajec 70 - 75
Srnin/jelenov hrbet 70 - 75
Srnino/jelenovo stegno 70 - 75
Riba
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Losos 65 - 70
Postrvi 65 - 70
12. VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE
OPOZORILO!
Oglejte si poglavja o
varnosti.
12.1 Opombe glede čiščenja
Sprednji del naprave očistite z mehko
krpo, toplo vodo in čistilom.
Za čiščenje kovinskih površin
uporabite običajno čistilo.
Notranjost naprave po vsaki uporabi
očistite. Nakopičena maščoba ali
drugi ostanki hrane se lahko vžgejo.
Pri ponvi za žar je nevarnost večja.
Trdovratnejšo umazanijo očistite s
posebnim čistilom za pečice.
www.electrolux.com34
Zobrazit stránku 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře