Electrolux EOB5454AAX Uživatelský manuál Strana 51

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 50
Ryby
Jídlo Horní/Dolní ohřev Pravý horký vzduch Čas (min) Poznám‐
ky
Teplota
(°C)
Poloha
roštu
Teplota
(°C)
Poloha
roštu
Pstruh /
pražma
190 2 175 2 40 - 55 3 - 4 ryby
Tuňák / lo‐
sos
190 2 175 2 35 - 60 4 - 6 filetů
9.8 Gril
Prázdnou troubu před
přípravou jídel vždy na tři
minuty předehřejte.
Jídlo Množství Teplota
(°C)
Čas (min) Poloha
roštu
Ks (g) 1. strana 2. strana
Hovězí
svíčková
4 800 max. 12 - 15 12 - 14 4
Hovězí bif‐
tek
4 600 max. 10 - 12 6 - 8 4
Klobásy 8 - max. 12 - 15 10 - 12 4
Vepřové
kotlety
4 600 max. 12 - 16 12 - 14 4
Kuře (roz‐
krojené na
polovinu)
2 1000 max. 30 - 35 25 - 30 4
Kebaby 4 - max. 10 - 15 10 - 12 4
Kuřecí
prsa
4 400 max. 12 - 15 12 - 14 4
Hambur‐
gery
6 600 max. 20 - 30 - 4
Rybí filé 4 400 max. 12 - 14 10 - 12 4
Toasty 4 - 6 - max. 5 - 7 - 4
Topinky 4 - 6 - max. 2 - 4 2 - 3 4
ČESKY 51
Zobrazit stránku 50
1 2 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře