Electrolux EOB5414AOX Uživatelský manuál Strana 42

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 41
Gargut Wassermenge in
der Vertiefung
(ml)
Temperatur
(°C)
Dauer (Min.) Ebene
Lasagne, gefro‐
ren
200 180 - 200 35 - 50
2
1)
Croissant, ge‐
froren
150 170 - 180 15 - 25
2
1)
1)
Den leeren Backofen 10 Minuten vorheizen.
Speisen aufwärmen
Gargut Wassermenge in
der Vertiefung
(ml)
Temperatur
(°C)
Dauer (Min.) Ebene
Brot 100 110 15 - 25 2
Brötchen 100 110 10 - 20 2
Hausgemachte
Pizza
100 110 15 - 25 2
Focaccia 100 110 15 - 25 2
Gemüse 100 110 15 - 25 2
Reis 100 110 15 - 25 2
Nudeln 100 110 15 - 25 2
Fleisch 100 110 15 - 25 2
Braten
Gargut Wasser‐
menge in
der Vertie‐
fung (ml)
Temperatur
(°C)
Dauer
(Min.)
Ebene Bemerkungen
Schweine‐
braten
200 180 65 - 80 2 Rundes Pyrex-
Blech
Roastbeef 200 200 50 - 60 2 Rundes Pyrex-
Blech
Hähnchen 200 210 60 - 80 2 Rundes Pyrex-
Blech
www.electrolux.com42
Zobrazit stránku 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře