Electrolux EOB30000X EU ENV0 Uživatelský manuál Strana 31

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 56
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 30
anvendelse, tabeller og tips electrolux 31
Hermetiseringstabell
De angitte hermetiseringstidene er veile-
dende.
Matvarer som kan hermeti-
seres
Tempera tu r
C
Hermetisering til
perling begynner
i min.
Koke videre
ved 100°C
i min.
Bærfrukt
Jordbær, blåbær, bringebær,
modne stikkelsbær
160-170 35-45 ---
Umodne stikkelsbær 160-170 35-45 10-15
Steinfrukt
Pærer, kveder, plommer 160-170 35-45 10-15
Grønnsaker
Gulrøtter
1)
160-170 50-60 5-10
Sopp
1)
160-170 40-60 10-15
Agurker 160-170 50-60 ---
Mixed Pickles 160-170 50-60 15
Kålrabi, erter, asparges 160-170 50-60 15-20
Bønner 160-170 50-60 ---
1) La stå i avslått stekeovn
Zobrazit stránku 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 55 56

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře