Electrolux ELI42421RF Uživatelský manuál Strana 20

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 19
Stegetabel
Oksekød
Kødtype
Funktion Funktion
o
C
Minutter
Temp.
o
C
Rille Temp.
o
C
Rille
Roastbeef, rød 125 2 120 2 50-55 55-75
Roastbeef, rosa 125 2 120 2 55-60 75-85
Roastbeef, gen-
nemstegt
125 2 120 2 70-75 100-130
Svinekød
Kødtype
Funktion Funktion
o
C
Minutter
Temp.
o
C
Rille Temp.
o
C
Rille
Skinke m. ben 170 2 160 2 80 90-105
Svinemørbrad 170 2 160 2 85 105
Kotelet, hambur-
gerryg
175 2 165 1+4 - 90
Farsbrød 170 2 160 2 75-80 60-70
Kalve-/lammesteg
Kødtype
Funktion Funktion
o
C
Minutter
Temp.
o
C
Rille Temp.
o
C
Rille
Kalve-/lamme-
steg, rosa
170 2 160 2 70 90
Kalve-/lamme-
steg, gennem-
stegt
170 1 160 2 75 105
Fjerkræ
Kødtype
Funktion Funktion
o
C
Minutter
Temp.
o
C
Rille Temp.
o
C
Rille
Kylling, poulard 190 2 180 2 85 50-60
Kyllinge-/kal-
kunfilet
220 3 200 2 75 35-50
Kalkun, poulard
(halveret)
170 1 160 2 90 45-55
And 160 2 150 2 40-55
20
Ovn – Nyttige oplysninger og råd
Zobrazit stránku 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře