Electrolux EKI6771DOX Uživatelský manuál Strana 31

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 30
Grilujte pouze ploché kousky masa
nebo ryb.
Grilovací oblast je nastavena do středu
roštu.
10.11 Gril
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
1. stra‐
na
2. strana
Hovězí pečeně, středně propečená 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Hovězí filet, středně propečený 230 20 - 30 20 - 30 3
Vepřové kotlety 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Telecí kotlety 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Jehněčí kotlety 210 - 230 25 - 35 20 - 35 3
Celá ryba, 500 - 1 000 g 210 - 230 15 - 30 15 - 30 3 - 4
10.12 Velkoplošný gril
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha
roštu
1. stra‐
na
2. strana
Hamburgery
max
1)
9 - 15 8 - 13 4
Vepřový plátek max 10 - 12 6 - 10 4
Klobásy max 10 - 12 6 - 8 4
Hovězí steaky, telecí steaky max 7 - 10 6 - 8 4
Topinky
max
1)
1 - 4 1 - 4 4 - 5
Topinky s oblohou max 6 - 8 - 4
1)
Předehřejte troubu
10.13 Zavařování - Spodní
ohřev
Pro zavařování používejte pouze
zavařovací sklenice, které jsou na
trhu dostupné ve stejné velikosti.
Sklenice se šroubovacím uzávěrem
nebo bajonetovým uzávěrem nejsou
vhodné.
Pro tuto funkci používejte první
polohu roštu odspodu.
Na plech na pečení nedávejte více
než šest litrových zavařovacích
sklenic.
ČESKY 31
Zobrazit stránku 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře