Electrolux EBPL70SP Uživatelský manuál Strana 56

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 76
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 55
Schweinefleisch
Speise Menge Funktion Temperatur
(°C)
Dauer
(Min.)
Einschub‐
ebene
Schulter/
Nacken/Schin‐
kenstück
1–1,5 kg Heissluft‐
grillen
150–170 90–120 1
Kotelett/Ripp‐
chen
1–1,5 kg Heissluft‐
grillen
170–190 30–60 1
Hackbraten 750 g bis 1
kg
Heissluft‐
grillen
160–170 50–60 1
Schweinshaxe
(vorgekocht)
750 g bis 1
kg
Heissluft‐
grillen
150–170 90–120 1
Kalb
Speise Menge (kg) Funktion Temperatur
(°C)
Dauer
(Min.)
Einschub‐
ebene
Kalbsbraten 1 Heissluftgril‐
len
160–180 90–120 1
Kalbshaxe 1,5–2 Heissluftgril‐
len
160–180 120–150 1
Lamm
Speise Menge (kg) Funktion Temperatur
(°C)
Dauer
(Min.)
Einschub‐
ebene
Lammkeule/
Lammbra‐
ten/-gigot
1–1,5 Heissluftgril‐
len
150–170 100–120 1
Lammrü‐
cken
1–1,5 Heissluftgril‐
len
160–180 40–60 1
Wild
Speise Menge Funktion Temperatur
(°C)
Dauer
(Min.)
Einschub‐
ebene
Hasenrü‐
cken/Hasen‐
keule
bis zu 1 kg Heissluftgril‐
len
180–200
1)
35–55 1
Reh-/Hirsch‐
rücken
1,5–2 kg Ober-/Unter‐
hitze
180–200 60–90 1
Reh-/Hirsch‐
keule
1,5–2 kg Ober-/Unter‐
hitze
180–200 60–90 1
1)
Backofen vorheizen.
www.electrolux.com56
Zobrazit stránku 55
1 2 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 75 76

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře