Electrolux EVY9841AAX Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
1)
Navedeno vrijeme služi samo za orijentaciju.
Meso
Jelo Temperatura ºC
Količina vode u
ml
Vrijeme
1)
u min.
Položaj rešetke
Kuhana šunka,
1.000 g
96 800 + 150 55 - 65 1
Pileća prsa, poši‐
rana
90 500 25 - 35 1
Pile, poširano,
1.000 - 1.200 g
96 800 + 150 60 - 70 1
Teleća/svinjska
rebra bez noge,
800 - 1.000 g
90 800 + 300 80 - 90 1
Dimljena svinjeti‐
na, poširana
90 800 + 300 70 - 90 1
Kuhana govedi
na na bečki
96 800 + 700 110 - 120 1
Chipolatas 80 400 15 - 20 1
1)
Navedeno vrijeme služi samo za orijentaciju.
Jaja
Jelo Temperatura ºC
Količina vode u
ml
Vrijeme
1)
u min.
Položaj rešetke
Jaja, meko kuha‐
na
96 400 10- 12 1
Jaja, srednje
kuhana
96 450 13 - 16 1
Jaja, tvrdo kuha‐
na
96 500 18 - 21 1
1)
Navedeno vrijeme služi samo za orijentaciju.
11.7 Tablica za intervalno pečenje 50/50
Vrsta jela
Intervalno pečenje 50/50
(količina vode oko 300 ml)
Temperatura ºC Vrijeme u min. Položaj rešetke
Puding / krema od
jaja u pojedinačnim
zdjelicama
1)
90
40 - 45 1
Pečena jaja
1)
90
35 - 45 1
Pašteta
1)
90 40 - 50 1
Tanki riblji filet 85 15 - 25 1
22
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře