Electrolux EOCP5803AX Uživatelský manuál Strana 26

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 25
Svinjetina
Vrsta mesa Količina
Funkcija
pećnice
Položaj
police
Temperatura
u °C
Vrijeme
(min.)
Plećka / Vrat /
But
1 - 1,5 kg Turbo roštilj 1 160 - 180 90 - 120
Kotlet / Rebra 1 - 1,5 kg Turbo roštilj 1 170 - 180 60 - 90
Mesna pita 750 g - 1 kg Turbo roštilj 1 160 - 170 50 - 60
Buncek (pret
hodno kuhan)
750 g - 1 kg Turbo roštilj 1 150 - 170 90 - 120
Teletina
Vrsta mesa Količina Funkcija peć‐
nice
Položaj police Temperatura
u °C
Vrijeme (min.)
Teleće pe‐
čenje
1 kg Turbo roštilj 1 160 - 180 90 - 120
Teleća
koljenica
1,5 - 2 kg Turbo roštilj 1 160 - 180 120 - 150
Janjetina
Vrsta mesa Količina Funkcija peć‐
nice
Položaj police Temperatura
u °C
Vrijeme (min.)
Janeći but /
Janeće pe‐
čenje
1 - 1,5 kg Turbo roštilj 1 150 - 170 100 - 120
Janeći hrbat 1 - 1,5 kg Turbo roštilj 1 160 - 180 40 - 60
Divljač
Vrsta mesa Količina Funkcija peć‐
nice
Položaj police Temperatura
u °C
Vrijeme (min.)
Zečji hrbat /
noga
do 1 kg Gornji i donji
grijač
1
230
1)
30 - 40
Srneći hrbat 1,5 - 2 kg Gornji i donji
grijač
1 210 - 220 35 - 40
Srneći but 1,5 - 2 kg Gornji i donji
grijač
1 180 - 200 60 - 90
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Perad
Vrsta mesa Količina Funkcija peć‐
nice
Položaj police Temperatura
u °C
Vrijeme (min.)
Perad u
komadima
po 200 - 250
g
Turbo roštilj 1 200 - 220 30 - 50
26
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře