
Jehněčí
Druh masa Množ-
ství
Pečicí funkce Úro-
veň
Teplota (°C) Čas (h:min)
Jehněčí pečeně, jehněčí
kýta
1 - 1,5 kg Turbo gril 1 150 - 170 1:15 - 2:00
Jehněčí hřbet 1 - 1,5 kg Turbo gril 1 160 - 180 1:00 - 1:30
Zvěřina
Druh masa Množ-
ství
Pečicí funkce Úro-
veň
Teplota (°C) Čas (h:min)
Zaječí hřbet, zaječí kýta Až 1 kg Vrchní a spodní 3
220 - 250
11)1)
0:25 - 0:40
Zadní pečeně ze zvěřiny 1,5-2 kg Vrchní a spodní 1 210 - 220 1:15 - 1:45
Kýta ze zvěřiny 1,5 - 2 kg Vrchní a spodní 1 200 - 210 1:30 - 2:15
1) Předehřejte troubu.
Tabulka pro pečení masa (drůbež)
Druh masa Množ-
ství
Pečicí funkce Úro-
veň
Teplota (°C) Čas (h:min)
Kousky drůbeže po
200-250
g
Turbo gril 1 200 - 220 0:35 - 0:50
Půlka kuřete po
400-500
g
Turbo gril 1 190 - 210 0:35 - 0:50
Drůbež 1 - 1,5 kg Turbo gril 1 190 - 210 0:45 - 1:15
Kachna 1,5 - 2 kg Turbo gril 1 180 - 200 1:15 - 1:45
Celá 3,5 - 5 kg Turbo gril 1 160 - 180 2:30 - 3:30
Krůta 2,5 - 3,5
kg
Turbo gril 1 160 - 180 1:45 - 2:30
Krůta 4 - 6 kg Turbo gril 1 140 - 160 2:30 - 4:00
Dušená ryba
Druh masa Množ-
ství
Pečicí funkce Úro-
veň
Teplota (°C) Čas (h:min)
Ryba, celá 1 - 1,5 kg Vrchní a spodní 1 210 - 220 0:45 - 1:15
Tabulky pro pečicí sondu
Hovězí
Pečeně Teplota jádra
Hovězí plátek, nepropečený
středně propečený
dobře propečený
45 - 50 °C
60 - 65 °C
75 - 80 °C
Vepřové
Pečeně Teplota jádra
Vepřové plecko, kýta, krkovička 80 - 82 °C
Kotleta (zadní hřbet) 75 - 80 °C
Sekaná 75 - 80 °C
26 electrolux
Komentáře k této Příručce