Electrolux EOC5956FOX Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
2 úrovne 3 úrovne
Pečivo 180 20 - 30 1 / 4 -
Small cakes /
Malé koláčiky
(20 ks/plech)
150
1)
23 - 40 1 / 4 -
1)
Rúru predhrejte.
11.9 Pizza
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Pizza (tenká)
200 - 230
1)2)
15 - 20 2
Pizza (s bohatým
obložením)
180 - 200 20 - 30 2
Švajčiarske pečivo
Wähe
180 - 200 40 - 55 1
Špenátový koláč 160 - 180 45 - 60 1
Slaný Lotrinský Ko‐
láč
170 - 190 45 - 55 1
Švajčiarska torta 170 - 190 45 - 55 1
Jablkový koláč, ob‐
ložený
150 - 170 50 - 60 1
Zeleninový koláč 160 - 180 50 - 60 1
Nízky chlieb
230 - 250
1)
10 - 20 2
Koláč z lístkového
cesta
160 - 180
1)
45 - 55 2
Flammekuchen
(jedlo podobné piz‐
ze z Alsaska)
230 - 250
1)
12 - 20 2
Pirohy (ruská verzia
calzone)
180 - 200
1)
15 - 25 2
1)
Rúru predhrejte.
2)
Použite hlboký pekáč.
11.10 Pečenie mäsa
Na pečenie mäsa použite
teplovzdorné nádoby na pečenie.
Pozrite si pokyny od výrobcu nádoby
na pečenie.
Veľké kusy mäsa môžete piecť priamo
v hlbokom pekáči alebo na drôtenom
rošte umiestnenom nad hlbokým
pekáčom.
Do hlbokého pekáča nalejte malé
množstvo tekutiny, aby ste zabránili
SLOVENSKY 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře