Electrolux EOC5956FAX Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
Druh jídla: Drůbež
Jídlo
Drůbež Bez Kostí -
Drůbež Bez Kostí -
Kuře
Křidélka, čerstvá
Křidélka, mražená
Stehna, čerstvá
Stehna, mražená
Půlka
Celý
Kachna
-
Husa
-
Krůta
-
Druh jídla: Maso
Jídlo
Hovězí
Dušené
Sekaná
Hovězí Pečeně
Nepropečený
Nepropečený
Středně Propeče‐
Středně Propeče‐
Dobře Propečené
Dobře Propečené
Hovězí Na Skandi‐
návský Zp.
Nepropečený
Středně Propeče‐
Dobře Propečené
Jídlo
Vepřové
Vepřová Žebírka
Koleno,
předvařené
Kýta V Celku
Kýta
Kýta
Uzená vepřová ký‐
ta
Krkovice
Plecko
Pečeně
Telecí
Koleno
Kýta
Pečeně
Jehněčí
Kýta
Pečeně
Hřbet
Střední pečeně
Střední pečeně
Zajíc
Kýta
Hřbet
Hřbet
Srnčí/Jelení
Kýta
Hřbet
Pečená zvěřina
-
Zadní pečeně ze
zvěřiny
-
Druh jídla: Jídlo Z Trouby
Jídlo
Lasagne
ČESKY 23
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře