Electrolux EOC5956FAX Uživatelský manuál Strana 37

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 36
Bravčové
Pokrm Množstvo Funkcia Teplota
(°C)
Čas (min) Úroveň
v rúre
Pliecko, krko‐
vička, stehno
1 – 1,5 kg Turbo Gril 160 - 180 90 - 120 1
Kotleta/rebier‐
ka
1 – 1,5 kg Turbo Gril 170 - 180 60 - 90 1
Fašírka 750 g – 1 kg Turbo Gril 160 - 170 50 - 60 1
Bravčové kole‐
no (predvare‐
né)
750 g – 1 kg Turbo Gril 150 - 170 90 - 120 1
Teľacie
Pokrm Množstvo
(kg)
Funkcia Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Pečené teľa‐
cie
1 Turbo Gril 160 - 180 90 - 120 1
Teľacie kole‐
no
1.5 - 2 Turbo Gril 160 - 180 120 - 150 1
Jahňacie
Pokrm Množstvo
(kg)
Funkcia Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Jahňacie
stehno/
pečená jah‐
ňacina
1 - 1.5 Turbo Gril 150 - 170 100 - 120 1
Jahňací
chrbát
1 - 1.5 Turbo Gril 160 - 180 40 - 60 1
Zverina
Pokrm Množstvo Funkcia Teplota (°C) Čas (min) Úroveň
v rúre
Zajačí chrb‐
át/Noha za‐
jaca
až do 1 kg Tradičné pe‐
čenie
230
1)
30 - 40 1
Srnčí/jelení
chrbát
1,5 – 2 kg Tradičné pe‐
čenie
210 - 220 35 - 40 1
Srnčie steh‐
no
1,5 – 2 kg Tradičné pe‐
čenie
180 - 200 60 - 90 1
1)
Rúru predhrejte.
SLOVENSKY 37
Zobrazit stránku 36
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře