Electrolux EOC5956AAX Uživatelský manuál Strana 30

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 29
Koláče / sladké pečivo / chléb na plechu na pečení
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Kynutá pletýn‐
ka / Věnec
Konvenční
ohřev
170 - 190 30 - 40 3
Vánoční štola Konvenční
ohřev
160 - 180
1)
50 - 70 2
Chléb (žitný
chléb):
1. První část
procesu pe‐
čení.
2. Druhá část
procesu pe‐
čení.
Konvenční
ohřev
1. 230
1)
2. 160 - 180
1. 20
2. 30 - 60
1
Zákusky z listo‐
vého těsta s
krémem / ba‐
nánky
Konvenční
ohřev
190 - 210
1)
20 - 35 3
Roláda Konvenční
ohřev
180 - 200
1)
10 - 20 3
Drobenkový ko‐
láč (suchý)
Pravý horký
vzduch
150 - 160 20 - 40 3
Máslový man‐
dlový koláč /
cukrové ko‐
láčky
Konvenční
ohřev
190 - 210
1)
20 - 30 3
Ovocné koláče
(kynuté těsto /
piškotové těs‐
to)
2)
Pravý horký
vzduch
150 35 - 55 3
Ovocné koláče
(kynuté těsto /
piškotové těs‐
to)
2)
Konvenční
ohřev
170 35 - 55 3
Ovocné koláče
z křehkého těs‐
ta
Pravý horký
vzduch
160 - 170 40 - 80 3
Kynutý koláč s
jemnou náplní
(např. tvaroh,
smetana, pu‐
dink)
Konvenční
ohřev
160 - 180
1)
40 - 80 3
1)
Předehřejte troubu.
2)
Použijte hluboký pekáč / plech.
www.electrolux.com30
Zobrazit stránku 29
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře