Electrolux EOC5956AAX Uživatelský manuál Strana 25

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 52
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 24
Jelo
Kruh
Vijenac od kruha
Bijeli kruh
Pletenica od diza‐
nog tijesta
Tamni kruh
Raženi kruh
Kruh od cjelovitog
zrnja
Beskvasni kruh
Kategorija hrane: Prilozi
Jelo
Pomfrit, tanko narezan
Jelo
Pomfrit, debelo narezan
Pomfrit, smrznuti
Kroketi
Kroketi
Pirjani krumpir
Funkcija Automatic Core
Temperature (automatska temperatura
jezgre)
funkcija Automatic Weight (automatska
masa)
9. KORIŠTENJE PRIBORA
UPOZORENJE!
Pogledajte poglavlja sa
sigurnosnim uputama.
9.1 Sonda za pečenje mesa
Mogu se postaviti dvije temperature:
temperatura pećnice i temperatura
jezgre.
Sonda za pečenje mesa mjeri
temperaturu jezgre. Kada meso postigne
postavljenu temperaturu, uređaj se
isključuje.
POZOR!
Koristite samo isporučenu
sondu za pečenje mesa ili
odgovarajuće zamjenske
dijelove.
Tijekom pečenja senzor za
temperaturu jezgre mora biti
u mesu i u utikaču.
1. Uključite uređaj.
2. Postavite vrh sonde za pečenje mesa
u središte mesa.
3. Postavite utikač senzora za
temperaturu jezgre u utičnicu na
prednjoj strani uređaja.
Na zaslonu se prikazuje simbol sonde za
pečenje mesa .
4. Postavite temperaturu jezgre.
5. Postavite funkciju pećnice i po
potrebi temperaturu pećnice.
Za promjenu temperature jezgre
dodirnite temperaturu na zaslonu.
HRVATSKI 25
Zobrazit stránku 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 52

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře