Electrolux EOC5951AOX Uživatelský manuál Strana 22

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 21
Koláče / sladké pečivo / chléb na plechu na pečení
Druh peče Funkce trouby Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Kynutá pletýnka /
Věnec
Vrchní a spodní
ohřev
3 160 - 180 40 - 60
Vánoční štola Vrchní a spodní
ohřev
2
160 - 180
1)
50 - 70
Chléb (žit
chléb):
1.
První část
procesu pe‐
čení.
2.
Druhá část
procesu pe‐
čení.
Vrchní a spodní
ohřev
1
1.
230
1)
2.
160 - 180
1.
20
2.
30 - 60
Zákusky z listo‐
vého těsta s kré‐
mem / Banánky
Vrchní a spodní
ohřev
3
190 - 210
1)
20 - 35
Roláda Vrchní a spodní
ohřev
3
180 - 200
1)
10 - 20
Drobenkový ko‐
láč (suchý)
Pravý horký
vzduch
3 150 - 160 20 - 40
Mandlový koláč /
Koláč s cukrovou
polevou
Vrchní a spodní
ohřev
3
190 - 210
1)
20 - 30
Ovocné koláče
(kynuté těsto / pi‐
škotové těsto)
2)
Pravý horký
vzduch
3 150 35 - 55
Ovocné koláče
(kynuté těsto / pi‐
škotové těsto)
2)
Vrchní a spodní
ohřev
3 170 35 - 55
Ovocné koláče z
křehkého těsta
Pravý horký
vzduch
3 160 - 170 40 - 80
Kynutý koláč s
jemnou náplní
(např. tvaroh,
smetana, pudink)
Vrchní a spodní
ohřev
3
160 - 180
1)
40 - 80
1)
Předehřejte troubu.
2)
Použijte hluboký pekáč / plech.
Sušenky
Druh peče Funkce trouby Poloha roštu Teplota °C Čas (min)
Sušenky z
křehkého těsta
Pravý horký
vzduch
3
150 - 160
1)
10 - 20
22
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře