Electrolux EOC5651CAX Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1 položaj 2 položaja
Paprika 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Jušna zelenja‐
va
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Gobe 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Zelišča 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Sadje
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1 položaj 2 položaja
Slive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabolčni krhlji 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
9.15 Razpredelnica za sondo za meso
Govedina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Kotlet/Zrezek iz pljučne pečenke: manj
zapečen
45 - 50
Kotlet/Zrezek iz pljučne pečenke: srednje
zapečen
60 - 65
Kotlet/Zrezek iz pljučne pečenke: dobro
zapečen
70 - 75
Svinjina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Pleče/Šunka/Vrat 80 - 82
Kotlet (hrbet)/Prekajena svinjska ledvena
pečenka
75 - 80
Mesna štruca 75 - 80
Teletina
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Pečena teletina 75 - 80
Telečja krača 85 - 90
www.electrolux.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře