Electrolux EOB9956VAX Uživatelský manuál Strana 60

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 72
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 59
11.28 Sušenie
Plechy pokryte papierom odolným
voči tuku alebo papierom na pečenie.
Aby ste dosiahli lepší výsledok, po
uplynutí polovice času sušenia rúru
vypnite, otvorte dvierka, pokrm
nechajte na jednu noc vychladnúť a
až potom dokončite sušenie.
Zelenina:
Pokrm Teplota (°C) Čas (hod.) Úroveň v rúre
1 úroveň 2 úrovne
Strukoviny 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Paprika 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Zelenina na
kvasenie
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Huby 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Bylinky 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Ovocie
Pokrm Teplota (°C) Čas (hod.) Úroveň v rúre
1 úroveň 2 úrovne
Slivky 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marhule 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jablkové plátky 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hrušky 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.29 Chlieb
Predhriatie sa neodporúča.
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Biely chlieb 170 - 190 40 - 60 2
Bageta 200 - 220 35 - 45 2
Brioška 180 - 200 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Ražný chlieb 170 - 190 50 - 70 2
Tmavý chlieb 170 - 190 50 - 70 2
Celozrnný chlieb 170 - 190 40 - 60 2
Pečivo z chlebové‐
ho cesta
190 - 210 20 - 35 2
www.electrolux.com60
Zobrazit stránku 59
1 2 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 71 72

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře