
Jídlo Tloušťka potra‐
vin
Množství
potravin
pro 4 osoby
(g)
Teplota
(°C)
Čas
(min)
Po‐
lo‐
ha
roš‐
tu
Množství
vody v zá‐
sobníku
(ml)
Broskve půlky 4 kusy
ovoce
90 20 - 25 3 400
Švestky půlky 600 g 90 10 - 15 3 300
Mango nakrájené na
kostičky 2x2 cm
2 kusy
ovoce
90 10 - 15 3 300
Nektar‐
inky
půlky 4 kusy
ovoce
90 20 - 25 3 400
Ananas 1cm plátky 600 g 90 20 - 25 3 400
Jablka čtvrtky 4 kusy
ovoce
95 25 - 30 3 500
Hrušky půlky 4 kusy
ovoce
95 15 - 30 3 500
Vanilko‐
vý krém
350 g v každém
sáčku
700 g 85 20 - 22 3 500
11.8 Tabulka spotřeby vody při vakuovém vaření
Teplota (°C) Čas (min) Množství vody v zásobní‐
ku (ml)
50 120 500
50 190 600
55 120 550
55 190 650
60 120 600
60 190 700
65 30 350
65 60 550
70 30 400
70 60 600
75 30 450
75 60 650
80 30 500
www.electrolux.com36
Komentáře k této Příručce