
Kategorie pokrmu Jídlo
Přílohy Vařené brambory
Vařené brambory, čtvrtky
Houskové knedlíky
Krokety
Hranolky, tenké
Hranolky, silné
Čerstvé Tagliatelle
Opečená bramborová kaše
Polenta
Bramborové knedlíky
Brambory ve slupce
Rýže
Americké brambory
Kynuté knedlíky
Funkce automatické pečicí sondy
Funkce automatické váhy
9. POUŽITÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ
UPOZORNĚNÍ!
Viz kapitoly o bezpečnosti.
9.1 Pečicí sonda
Je nutné nastavit dvě teploty: teplotu
trouby a teplotu sondy ve středu pokrmu.
Pečicí sonda měří teplotu středu masa.
Jakmile teplota masa dosáhne
nastavené teploty, spotřebič se vypne.
POZOR!
Používejte pouze
dodávanou pečicí sondu
nebo originální náhradní
díly.
Pečicí sonda musí během
pečení zůstat v mase a v
zásuvce.
1. Zapněte spotřebič.
2. Zasuňte špičku pečicí sondy do
středu masa.
3. Zapojte zástrčku pečicí sondy do
zásuvky na přední straně spotřebiče.
Na displeji se zobrazí symbol pečicí
sondy .
4. Nastavte teplotu středu masa.
5. Nastavte funkci pečení a v případě
potřeby teplotu trouby.
Ke změně teploty středu masa se
dotkněte teploty na displeji.
Stop
Menu
100°
64°
220°
1h 14m
A B C D E
FG
A) Návrat do nabídky
B) Jak dlouho je funkce spuštěná
C) Aktuálně nastavená pečicí
funkce
D) Aktuálně nastavená teplota
E) Aktuální teplota v troubě
ČESKY 27
Komentáře k této Příručce