Electrolux EOB3301AOX Uživatelský manuál Strana 35

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 48
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 34
DRUH JEDLA
Tradičné pečenie
Skutočné teplovzduš‐
né pečenie
Doba pe‐
čenia
(min.)
Poznámky
Úroveň
v rúre
Teplota
(°C)
Úroveň v rú‐
re
Teplota
(°C)
Bravčové
pliecko
2 180 2 170 120 - 150 S kožou
Bravčové kole‐
no
2 180 2 160 100 - 120 2 kusy
Jahňacie mäso 2 190 2 175 110 - 130 Stehno
Kurča 2 220 2 200 70 - 85 Vcelku
Morka 2 180 2 160 210 - 240 Vcelku
Kačka 2 175 2 220 120 - 150 Vcelku
Hus 2 175 1 160 150 - 200 Vcelku
Králik 2 190 2 175 60 - 80 Porciova
Zajac 2 190 2 175 150 - 200 Porciovaný
Bažant 2 190 2 175 90 - 120 Vcelku
RYBY
DRUH JEDLA
Tradičné pečenie
Skutočné teplovzduš‐
né pečenie
Doba pe
čenia
(min.)
Poznámky
Úroveň
v rúre
Teplota
(°C)
Úroveň v rú‐
re
Teplo‐
ta (°C)
Pstruh/pražma
morská
2 190 2 175 40 - 55 3 - 4 ryby
Tuniak/losos 2 190 2 175 35 - 60 4 – 6 filetov
9.5 Gril
Prázdnu rúru predhrievajte 10 minút
pred pečením.
Množstvo Gril Doba pečenia (min.)
DRUH JEDLA Kusy (g) Úroveň
v rúre
Teplota
(°C)
1. strana 2. strana
Steaky z filiet 4 800 4 max. 12-15 12-14
Hovädzie steaky 4 600 4 max. 10-12 6-8
Klobásy 8 - 4 max. 12-15 10-12
Bravčové kotlety 4 600 4 max. 12-16 12-14
Kurča (rozdelené
na 2 časti)
2 1000 4 max. 30-35 25-30
Kebaby 4 - 4 max. 10-15 10-12
Kuracie prsia 4 400 4 max. 12-15 12-14
Hamburger 6 600 4 max. 20-30 -
SLOVENSKY 35
Zobrazit stránku 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 47 48

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře