Electrolux EOA5751AOX Uživatelský manuál Strana 27

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 36
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 26
Jídlo ke grilování Poloha roštu Teplota
Čas (min)
1. strana 2. strana
Telecí kotlety 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Jehněčí kotlety 3 210 - 230 25 - 35 20 - 25
Celé ryby, 500–
1000 g
3 / 4 210 - 230 15 - 30 15 - 30
Velkoplošný gril
Jídlo ke grilování Poloha roštu
Čas (min)
1. strana 2. strana
Burgers / Karbanátky 4 8 - 10 6 - 8
Vepřový plátek 4 10 - 12 6 - 10
Klobásy 4 10 - 12 6 - 8
Telecí filety / steaky 4 7 - 10 6 - 8
Toast / Topinky
1)
5 1 - 3 1 - 3
Topinky s oblohou 4 6 - 8 -
1)
Předehřejte troubu.
11.11 Zavařování
Upozornění:
Pro zavařování používejte pouze zavařovací
sklenice, které jsou na trhu dostupné ve stejné
velikosti.
Sklenice se šroubovacím uzávěrem nebo ba‐
jonetovým uzávěrem nejsou vhodné.
Pro tuto funkci používejte první polohu roštu
odspodu.
Na plech na pečení nedávejte více než šest li‐
trových zavařovacích sklenic.
Sklenice naplňte rovnoměrně a uzavřete je.
Sklenice se nesmí navzájem dotýkat.
Do plechu na pečení nalijte 1/2 litru vody, aby
v troubě bylo dostatečné vlhko.
Jakmile začne tekutina v prvních sklenicích
perlit (u litrových sklenic asi za 35–60 minut),
troubu vypněte nebo snižte teplotu na 100 °C
(viz tabulka).
Měkké ovoce
Zavařování Teplota ve °C
Doba zavařování do
začátku perlení (min)
Další vaření při 100
°C (min)
Jahody / Borůvky /
Maliny / Zralý angrešt
160 - 170 35 - 45 -
Peckoviny
Zavařování Teplota ve °C
Doba zavařování do
začátku perlení (min)
Další vaření při 100
°C (min)
Hrušky / Kdoule /
Švestky
160 - 170 35 - 45 10 - 15
ČESKY 27
Zobrazit stránku 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 35 36

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře