Electrolux EOA5751AOX Receptář Strana 5

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 8
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 4
masa. Šťávu z masa okořeníme rajským pro‐
tlakem, bylinkami, solí a pepřem a vaříme pod
pokličkou na slabém ohni asi 30 minut. Mezi‐
tím si připravíme bešamelovou omáčku: Roz‐
pustíme máslo v pánvi, přidáme mouku a za
stálého míchání osmahneme dozlatova. Pak
postupně za stálého míchání přiléváme mlé‐
ko. Omáčku okořeníme solí, pepřem a mušká‐
tovým oříškem a necháme asi 10 minut vařit
bez pokličky. Velkou obdélníkovou formu na
nákypy vymažeme jednou polévkovou lží
másla. Střídavě klademe do formy vrstvu listů
těstovin, masové směsi, bešamelové omáčky
a směsi nastrouhaných sýrů. Nakonec musí
přijít vrstva bešamelu posypaná sýrem. Na‐
vrch dáme zbylé máslo ve formě malých
oříšků.
Poloha roštu: 1
Doba přípravy ve spotřebiči: 55 minut
ČESKY 5
Zobrazit stránku 4
1 2 3 4 5 6 7 8

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře