Electrolux EOA5654AOX Uživatelský manuál Strana 17

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 16
Jelo Temp
eratu‐
ra (°C)
Vrije
me
(min)
Keksi, pogačice, crois‐
santi
150 -
180
10 -
20
Focaccia 200 -
210
10 -
20
Pizza 230 10 -
20
Peciva 200 20 -
25
Kruh 180 35 -
40
Torta od šljiva, pita od
jabuka, rolice s
cimetom pečeni u
kalupu za kolače
160 -
180
30 -
60
Zamrznuta gotova jela
Praznu pećnicu prethodno zagrijte 10
minute.
Koristite drugi položaj police u pećnici.
Dodajte 200 ml vode.
Jelo Temp
eratu‐
ra
(°C)
Vrije
me
(min
)
Pizza 200 -
210
10 -
20
Kroasani 170 -
180
15 -
25
Jelo Temp
eratu‐
ra
(°C)
Vrije
me
(min
)
Lasagna 180 -
200
35 -
50
Regeneracija hrane
Koristite drugi položaj police u pećnici.
Dodajte 100 ml vode.
Postavite temperaturu na 110 °C .
Jelo Vrijeme
(min)
Peciva 10 - 20
Kruh 15 - 25
Focaccia 15 - 25
Meso 15 - 25
Tjestenina 15 - 25
Pizza 15 - 25
Riža 15 - 25
Povrće 15 - 25
Pečenje
Koristite stakleno posuđe.
Koristite drugi položaj police u pećnici.
Dodajte 200 ml vode.
Jelo Tempera‐
tura (°C)
Vrijeme
(min)
Goveđe pečenje 200 50 - 60
Pile 210 60 - 80
10.4 Pečenje i prženje
Kolači
Jelo Gornji/donji grijač Vrući Zrak Vrijeme
(min)
Na‐
pomene
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Recepti s
tučenim
tijestom
170 2 160 3 (2 i 4) 45 - 60 U kalupu
za torte
HRVATSKI 17
Zobrazit stránku 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře