Electrolux EOA5651BOX Uživatelský manuál Strana 53

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 64
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 52
Zelenjava
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1 položaj 2 položaja
Fižol 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Paprika 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Jušna zelenja‐
va
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Gobe 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Zelišča 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Sadje
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1 položaj 2 položaja
Slive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabolčni krhlji 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
9.11 Razpredelnica za sondo za meso
Jed Temperatura jedra živila (°C)
Pečena teletina 75 - 80
Telečja krača 85 - 90
Goveja pečenka po angleško, manj zapečena 45 - 50
Goveja pečenka po angleško, srednje zapečena 60 - 65
Goveja pečenka po angleško, dobro zapečena 70 - 75
Svinjsko pleče 80 - 82
Svinjska krača 75 - 80
Jagnjetina 70 - 75
Piščanec 98
Zajec 70 - 75
Postrv/orada 65 - 70
Tuna/losos 65 - 70
SLOVENŠČINA 53
Zobrazit stránku 52
1 2 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 63 64

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře