Electrolux EOA5651AOV Uživatelský manuál Strana 1

Procházejte online nebo si stáhněte Uživatelský manuál pro Měření, testování a kontrola Electrolux EOA5651AOV. Electrolux EOA5651AOV Uživatelský manuál [en] Uživatelská příručka

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk

Shrnutí obsahu

Strany 1 - EOA5651AOV

EOA45651OXEOA5651AOVCS Trouba Návod k použití

Strany 2 - PÉČE O ZÁKAZNÍKY A SERVIS

5.5 DisplejA B CDEFGA. ČasovačB. Ukazatel zahřívání / zbytkového teplaC. Zásobník vody (pouze u vybranýchmodelů)D. Pečicí sonda (pouze u vybranýchmode

Strany 3 - 1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Funkce hodin Použití ODLOŽENÝSTARTSlouží ke spojení funkce TRVÁNÍ a UKONČENÍ.MINUTKA Slouží k nastavení odpočítávání času. Tato funkcenemá žádný vliv

Strany 4 - 2. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

5. Stisknutím nebo nastavtehodiny a minuty funkce UKONČENÍ.6. Potvrďte stisknutím .Spotřebič se automaticky zapne později,funguje po nastavenou d

Strany 5 - 2.3 Použití spotřebiče

sekund na automatické uloženínastavení.Nová výchozí teplota středu masa sezobrazí během příštího použití pečicísondy.Když maso dosáhne nastavené teplo

Strany 6 - 2.7 Obsluha

Malé zářezy nahoře zajišťujívyšší bezpečnost. Tytozářezy také fungují jakozařízení proti překlopení.Vysoký okraj kolem roštuslouží jako ochrana protis

Strany 7 - 3. POPIS SPOTŘEBIČE

8. DOPLŇKOVÉ FUNKCE8.1 Použití funkce dětskébezpečnostní pojistkyJestliže je zapnutá funkce dětskébezpečnostní pojistky, spotřebič nelzenáhodně zapnou

Strany 8 - 5. DENNÍ POUŽÍVÁNÍ

• Při delší době pečení můžete troubuvypnout asi 10 minut před koncempečení, abyste využili zbytkovéhotepla.Při pečení zmraženého jídla se mohouplechy

Strany 9 - 5.4 Funkce rychlého zahřátí

Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštuFatless spongecake / Piškoto‐vý koláč bez tu‐kuHorní/Dolníohřev160 35 - 50 2Dortový korpus- křehké těs

Strany 10 - 6. FUNKCE HODIN

Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštuDrobenkový ko‐láč (suchý)Pravý horkývzduch150 - 160 20 - 40 3Máslový man‐dlový koláč /cukrové koláč‐ky

Strany 11 - ČESKY 11

Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštuMakronky Pravý horkývzduch100 - 120 30 - 50 3Sušenky z ky‐nutého těstaPravý horkývzduch150 - 160 20 -

Strany 12 - 7. POUŽITÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

OBSAH1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE... 32. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY ...

Strany 13 - 7.2 Vložení příslušenství

9.6 Pečení na více úrovníchPoužijte funkci Pravý horký vzduch.Koláče / sladké pečivo / chléb na plechu na pečeníJídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha ro

Strany 14 - 7.3 Teleskopické výsuvy

9.7 Príprava PizzyJídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštuPizza (tenká)200 - 2301)2)15 - 20 2Pizza (s velkou ná‐plní)180 - 200 20 - 30 2Ovocné koláčk

Strany 15 - 9. TIPY A RADY

9.9 Tabulka pro pečení masaHovězíJídlo Množství Funkce Teplota(°C)Čas (min) Poloha ro‐štuDušené maso 1 - 1,5 kg Horní/Spod‐ní ohřev230 120 - 150 1Hově

Strany 16 - 9.4 Pečení na jedné úrovni:

JehněčíJídlo Množství(kg)Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha ro‐štuJehněčí ký‐ta / Jehněčípečeně1 - 1,5 Turbo gril 150 - 170 100 - 120 1Jehněčíhřbet1

Strany 17 - ČESKY 17

• Grilujte pouze ploché kousky masanebo ryb.• Prázdnou troubu vždy předehřejte podobu pěti minut pomocí grilovacífunkce.POZOR!Vždy grilujte se zavřený

Strany 18

Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštuHranolky, tenké 200 - 220 20 - 30 3Hranolky, silné 200 - 220 25 - 35 3Amer. brambory,krokety220 - 230 20 - 35

Strany 19 - 9.5 Nákypy a zapékaná jídla

Jídlo Množství(kg)Doba roz‐mrazování(min)Další časrozmrazo‐vání (min)PoznámkyPstruh 0,15 25 - 35 10 - 15 -Jahody 0,3 30 - 40 10 - 20 -Máslo 0,25 30 -

Strany 20 - 9.6 Pečení na více úrovních

Jídlo Teplota (°C) Doba zavařovánído začátku perlení(min)Další vaření při100 °C (min)Okurky 160 - 170 50 - 60 -Smíšená nakládanázelenina160 - 170 50 -

Strany 21 - 9.8 Pečení masa

Jídlo Teplota středu pokrmu (°C)Filet / Steak: středně propečené 60 - 65Filet / Steak: dobře propečené 70 - 75VepřovéJídlo Teplota středu pokrmu (°C)V

Strany 22 - 9.9 Tabulka pro pečení masa

10.1 Poznámky k čištění• Přední stranu spotřebiče otřeteměkkým hadříkem namočeným vroztoku teplé vody a mycíhoprostředku.• K čištění kovových ploch po

Strany 23 - 9.10 Gril

1. BEZPEČNOSTNÍ INFORMACETento návod si pečlivě přečtěte ještě před instalacíspotřebiče a jeho prvním použitím. Výrobce neneseodpovědnost za žádný ú

Strany 24 - 9.11 Mražené potraviny

Připomínka čištěnípřestane blikat:• po ukončení funkcekatalýzy.• pokud současněstisknete tlačítka a .10.5 Odstranění a instalacedvířekDvířka a vnit

Strany 25 - 9.12 Rozmrazování

Horní žárovka1. Skleněným krytem otočte proti směruhodinových ručiček a sejměte jej.2. Skleněný kryt vyčistěte.3. Žárovku vyměňte za vhodnoužárovku od

Strany 26

Problém Možná příčina ŘešeníNa jídle a uvnitř trouby seusazuje pára a kondenzát.Nechali jste jídlo v trouběpříliš dlouho.Po dokončení přípravy ne‐nech

Strany 27 - 9.15 Tabulka pečicí sondy

Spotřeba energie se standardním zatížením, kon‐venční režim0.99 kWh/cyklusSpotřeba energie se standardním zatížením, in‐tenzivní horkovzdušný režim0.8

Strany 30 - 10.6 Výměna žárovky

www.electrolux.com/shop867303275-E-472016

Strany 31 - 11. ODSTRAŇOVÁNÍ ZÁVAD

• Při vkládání či vyjímání příslušenství či nádobí vždypoužívejte kuchyňské chňapky.• Před údržbou odpojte spotřebič od napájení.• Před výměnou žárovk

Strany 32 - 12. ENERGETICKÁ ÚČINNOST

• Zkontrolujte, zda údaje o napájení natypovém štítku souhlasí s parametryelektrické sítě. Pokud tomu tak není,obraťte se na elektrikáře.• Vždy použív

Strany 33 - 12.2 Úspora energie

jiným účelům, například k vytápěnímístností.• Vždy pečte se zavřenými dvířkytrouby.• Je-li spotřebič instalován zanábytkovým panelem (např. dvířky),dv

Strany 34

3. POPIS SPOTŘEBIČE3.1 Celkový pohled123452 3 57121089641111Ovládací panel2Ovladač funkcí trouby3Kontrolka / symbol napájení4Elektronický programátor5

Strany 35 - ČESKY 35

4. PŘED PRVNÍM POUŽITÍMVAROVÁNÍ!Viz kapitoly o bezpečnosti.Nastavení Denního času vizkapitola „Funkce hodin“.4.1 První čištěníZe spotřebiče odstraňte

Strany 36 - 867303275-E-472016

Funkce trouby PoužitíPravý HorkýVzduchK pečení jídel na třech úrovních současně a k suše‐ní potravin.Nastavte teplotu trouby o 20 - 40 °C nižšínež při

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře