Electrolux EOA5555AAX Uživatelský manuál Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 40
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1. položaj 2. položaj
Jabolčni krhlji 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
10.18 Razpredelnica za Sonda za meso
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Pečen Srednje Pe‐
čeno
Dobro pečeno
Goveja pečenka 45 60 70
Ledvena pečenka 45 60 70
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Mesna štruca 80 83 86
Svinjina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Šunka
Pečenka
80 84 88
Kotlet (hrbet),
Prekajena svinjska ledvena pe‐
čenka,
Prekajena ledvena pečenka, po‐
širana
75 78 82
Teletina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Telečja pečenka 75 80 85
Telečja krača 85 88 90
Ovčetina/jagnjetina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Ovčje stegno 80 85 88
www.electrolux.com28
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 40

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře