Electrolux EOA5351AAX Uživatelský manuál Strana 23

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 22
Jídlo Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Chlazená pizza 210 - 230 13 - 25 2
Mražená pizza
snack
180 - 200 15 - 30 2
Hranolky, tenké 200 - 220 20 - 30 3
Hranolky, silné 200 - 220 25 - 35 3
Amer. brambory,
krokety
220 - 230 20 - 35 3
Opečená brambor‐
ová kaše
210 - 230 20 - 30 3
Lasagne / Cannel‐
loni, čerstvé
170 - 190 35 - 45 2
Mražené lasagne/
cannelloni
160 - 180 40 - 60 2
Sýr pečený v troubě 170 - 190 20 - 30 3
Kuřecí křídla 190 - 210 20 - 30 2
Mrazená hotová jídla
Jídlo Funkce Teplota (°C) Čas (min) Poloha roštu
Mražená pizza Horní/Dolní
ohřev
podle pokynů
výrobce
podle pokynů
výrobce
3
Hranolky
1)
(300 - 600 g)
Horní/Dolní
ohřev nebo
Turbo gril
200 - 220 podle pokynů
výrobce
3
Bagety Horní/Dolní
ohřev
podle pokynů
výrobce
podle pokynů
výrobce
3
Ovocné koláče Horní/Dolní
ohřev
podle pokynů
výrobce
podle pokynů
výrobce
3
1)
Hranolky při pečení dvakrát až třikrát obraťte.
9.12 Rozmrazování
Odstraňte obal z potravin a potraviny
poté položte na talíř.
Používejte první úroveň roštu zdola.
Nezakrývejte potraviny mísou či
talířem, poněvadž by to mohlo
prodloužit dobu rozmrazování.
ČESKY 23
Zobrazit stránku 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře