Electrolux EOC6631COX Uživatelský manuál Strana 24

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 44
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 23
Jed Gretje zgoraj/spodaj Vroči zrak Čas
(min.)
Opombe
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Goveja
pečenka
po angle‐
ško, manj
zapečena
210 2 200 2 50 - 60 Na rešetki
Goveja
pečenka
po angle‐
ško,
srednje
zapečena
210 2 200 2 60 - 70 Na rešetki
Goveja
pečenka
po angle‐
ško, dobro
zapečena
210 2 200 2 70 - 75 Na rešetki
Svinjsko
pleče
180 2 170 2 120 - 150 S kožo
Svinjska
krača
180 2 160 2 100 - 120 2 kosa
Jagnjetina 190 2 175 2 110 - 130 Stegno
Piščanec 220 2 200 2 70 - 85 Cel
Puran 180 2 160 2 210 - 240 Cel
Raca 175 2 220 2 120 - 150 Cela
Gos 175 2 160 1 150 - 200 Cela
Zajec 190 2 175 2 60 - 80 Razkosan
Zajec 190 2 175 2 150 - 200 Razkosan
Fazan 190 2 175 2 90 - 120 Cel
Riba
Jed Gretje zgoraj/spodaj Vroči zrak Čas
(min.)
Opombe
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Postrv /
orada
190 2 175 2 40 - 55 3 - 4 ribe
Tuna / lo‐
sos
190 2 175 2 35 - 60 4 - 6 file‐
jev
www.electrolux.com24
Zobrazit stránku 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 43 44

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře