
Měkké ovoce
Zavařování Teplota ve °C
Doba zavařování do
začátku perlení (min)
Další vaření při 100
°C (min)
Jahody / Borůvky /
Maliny / Zralý angrešt
160 - 170 35 - 45 -
Peckoviny
Zavařování Teplota ve °C
Doba zavařování do
začátku perlení (min)
Další vaření při 100
°C (min)
Hrušky / Kdoule /
Švestky
160 - 170 35 - 45 10 - 15
Zelenina
Zavařování Teplota ve °C
Doba zavařování do
začátku perlení (min)
Další vaření při 100
°C (min)
Karotka / mrkev
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Okurky 160 - 170 50 - 60 -
Smíšená nakládaná
zelenina
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Kedlubny / Hrášek /
Chřest
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1)
Po vypnutí spotřebiče nechte stát v troubě.
11.14 Sušení - Horkovzdušné pečení
Rošty trouby zakryjte papírem na pečení.
Nejlepších výsledků dosáhnete, když v polovině
doby sušení spotřebič vypnete. Otevřete dvířka
spotřebiče a nechte jej vychladnout. Poté dokon‐
čete sušení.
Zelenina
Sušené potraviny Poloha roštu Teplota (°C) Čas (h)
Fazole 3 60 - 70 6- 8
Papriky 3 60 - 70 5 - 6
Zelenina do polévky 3 60 - 70 5 - 6
Houby 3 50 - 60 6 - 8
Byliny 3 40 - 50 2 - 3
Ovoce
Sušené potraviny Poloha roštu Teplota (°C) Čas (h)
Švestky 3 60 - 70 8 - 10
Meruňky 3 60 - 70 8 - 10
Jablečné plátky 3 60 - 70 6 - 8
Hrušky 3 60 - 70 6 - 9
ČESKY 29
Komentáře k této Příručce