Electrolux FEH60G2101 Uživatelský manuál Strana 20

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 19
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Knuckle of
veal
1.5-2 kg 1 160 - 180 120 - 150
Lamb
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Leg of lamb,
roast lamb
1-1.5 kg 1 150 - 170 100 - 120
Saddle of
lamb
1-1.5 kg 1 160 - 180 40 - 60
Poultry
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Poultry por-
tions
200-250 g
each
1 200 - 220 30 - 50
Half chicken 400-500 g
each
1 190 - 210 35 - 50
Chicken, pou-
lard
1-1.5 kg 1 190 - 210 50 - 70
Duck 1.5-2 kg 1 180 - 200 80 - 100
Goose 3.5-5 kg 1 160 - 180 120 - 180
Turkey 2.5-3.5 kg 1 160 - 180 120 - 150
Turkey 4-6 kg 1 140 - 160 150 - 240
9.8 Grilling
Always use the grilling function with
maximum temperature setting
Always grill with the oven door
closed
Always pre-heat the empty oven
with the grill functions for 5 mi-
nutes.
Set the shelf in the shelf level as recom-
mended in the grilling table.
Always set the pan to collect the fat into
the first shelf level.
Grill only flat pieces of meat or fish.
The grilling area is set in centre of the
shelf
Grilling
Food types
for grilling
Shelf posi-
tion
Temperature °C
Grilling time in min.
1st side 2nd side
Roast beef,
medium
2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
20
www.electrolux.com
Zobrazit stránku 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře