Electrolux FEH60G2101 Uživatelský manuál Strana 17

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 60
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 16
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.
Tarts (CH) 1 210 - 230 35 - 50
1)
Pre-heat the oven
2)
Use deep pan
Biscuits
Type of baking Shelf positions Temperature °C Time in min.
Short pastry bis-
cuits
3 170 - 190 10 - 20
Short bread/ Pas-
try Stripes
3
160
1)
20 - 35
Biscuits made with
sponge dough
3 170 - 190 20 - 30
Pastries made with
egg white, merin-
gues
3 80 - 100 120- 150
Macaroons 3 120 - 130 30 - 60
Biscuits made with
yeast dough
3 170 - 190 20 - 40
Puff pastries 3
190 - 210
1)
20 - 30
Rolls 3
190 - 210
1)
10 - 55
Small cakes
(20per tray)
3 - 4
170
1)
20 - 30
1)
Pre-heat the oven
Bakes and gratins table
Dish Shelf positions Temperature °C Time in min.
Pasta bake 1 180 - 200 45 - 60
Lasagne 1 180 - 200 35 - 50
Vegetables au gra-
tin
1
180 - 200
1)
15 - 30
Baguettes topped
with melted
cheese
1
200 - 220
1)
15 - 30
Sweet bakes 1 180 - 200 40 - 60
Fish bakes 1 180 - 200 40 - 60
Stuffed vegetables 1 180 - 200 40 - 60
1)
Pre-heat the oven
ENGLISH 17
Zobrazit stránku 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 59 60

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře