Electrolux EKC6450AOX Uživatelský manuál Strana 21

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 20
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Roast beef or
fillet: medium
per cm. of
thickness
1 220 - 230 8 - 10
Roast beef or
fillet: well done
per cm. of
thickness
1 200 - 220 10 - 12
1)
Pre-heat the oven
Pork
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Shoulder,
neck, ham
joint
1-1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Chop, spare
rib
1-1.5 kg 1 180 - 190 60 - 90
Meat loaf 750 g -1 kg 1 170 - 190 50 - 60
Porkknuckle
(precooked)
750 g -1 kg 1 200 - 220 90 - 120
Veal
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Roast veal
1)
1 kg 1 210 - 220 90 - 120
Knuckle of
veal
1.5-2 kg 1 200 - 220 150 - 180
1)
use a closed roasting dish
Lamb
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Leg of lamb,
roast lamb
1- 1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Saddle of
lamb
1- 1.5 kg 1 210 - 220 40 - 60
Game
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Saddle of
hare, leg of
hare
up to 1 kg 1
220 - 240
1)
30 - 40
Saddle of ven-
ison
1.5-2 kg 1 210 - 220 35 - 40
ENGLISH 21
Zobrazit stránku 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře