Electrolux EHC944BA Uživatelský manuál Strana 12

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 20
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 11
12
TIPS ON COOKING AND FRYING

According to the latest scientific knowledge, intensive
browning of food, especially in products containing
starch, can constitute a health risk due to acrylamides.
Therefore we recommend cooking at the lowest possible
temperatures and not browning foods too much.

• Youcanrecognisegoodcookwarefromthebottoms
of the pans. The bottom should be as thick and flat
as possible.
• Cookwaremadeofenamelledsteelorwithaluminium
or copper bottoms can leave discolorations on the
glass ceramic surface which are difficult or impossible
to remove.


•
Always place cookware on the cooking zone before it
is switched on.
• Switchcookingzonesoffbeforetheendofthe
cooking time, to take advantage of residual heat.
• Ifpossible,alwaysplacelidsonthepans.
• Bottomofpansandcookingzonesshouldbethe
same size.
Zobrazit stránku 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře