Electrolux EKG64100OX Uživatelský manuál Strana 19

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 32
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 18
Food Quantity (g) Ther‐
mostat
posi‐
tion
Time (min) Shelf
posi‐
tion
Accessories
Romanian
sponge
cake
1)
600 + 600 2 - 3 50 - 60 3 2 round aluminized
trays (diameter: 25
cm)
Romanian
sponge cake -
traditional
1)
600 + 600 2 - 3 40 - 50 3 2 round aluminized
trays (diameter: 25
cm)
Swiss roll
1)
500 2 - 3 20 - 25 3 baking tray
Meringue 400 1 40 - 50 3 baking tray
Petit Choux
1)
500 2 - 3 30 - 35 3 baking tray
Crumble
cake
4)
1500 5 - 6 30 - 35 3 baking tray
Sponge
cake
1)
600 2 30 - 35 3 baking tray
Buttered
cake
4)
600 3 20 - 25 3 baking tray
1)
Preheat the oven for 10 minutes.
2)
After you switch off the appliance, leave the cake in the oven for 5 minutes.
3)
Preheat the oven for 20 minutes.
4)
Preheat the oven for 15 minutes.
5)
Preheat the oven for 15 minutes with the thermostat set at position 8.
11.7 Grilling
Food Quantity (g) Time (min) Shelf posi‐
tion
Accessories
Toast
1)
500 4 - 6 3 wire shelf
Beef steaks
1)
1000 20 + 20 2 wire shelf
1 baking tray
Chicken entire 1200 60 - 65 - turnspit
1 baking tray
Chicken, half 1200 30 + 35 2 wire shelf
1 baking tray
ENGLISH 19
Zobrazit stránku 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 31 32

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře